Alle hormoner i din krop påvirker hinanden på kryds og tværs

Kortisol påvirker f.eks. hurtigt både dine progesteronniveauer og insulinniveauer. Insulin påvirker igen mængden af testosteron.

Og på den måde kunne jeg blive ved.

Alt i alt er det hele ét stort puslespil med mange brikker, der skal sættes korrekt sammen.

Et hormonelt puslespil, jeg elsker at hjælpe med at lægge!


 HormonKuren går vi altså i dybden med din unikke hormonbalance

Du får masser af hormonregulerende (og vanvittigt lækre) opskrifter, veludviklede tests, kompendier, undervisningsmoduler, state-of-the-art afstresningsteknikker, unikke træningsprogrammer, naturmedicinske remedier og meget mere.


Vil du have fingre i én af de absolut sidste pladser?


HTU Introduktion til hormonterapi anatomi urter

DØJER DU MED:

 ✔️ Stress, depression eller udbrændthed

✔️ Urolig søvn eller søvnløshed

✔️ En følelse af ængstelse og uro (du bekymrer dig om ting, der er ude af din kontrol)

✔️ Hukommelsesproblemer eller besvær med at holde fokus

✔️ Cravings efter sødt eller salt

✔️ Abdominal vægtøgning/muffintop (altså fedtdepoter på maven)

✔️ Hudlidelser (såsom akne, eksem eller tynd hud)

✔️ Højt blodtryk eller høj puls

✔️ Højt, lavt eller ustabilt blodsukker (prediabetes, diabetes, insulinresistens/syndrom X)

✔️ Mavesår eller refluks

✔️ Uregelmæssig menstruationscyklus

✔️ Fertilitetsproblemer. Gentagne aborter, infertilitet eller sub-fertilitet 

✔️ Humørsvingninger, grådlabilitet eller uprovokeret irritabilitet

✔️ Lavt blodtryk

✔️ Astma, bronkitis, kronisk hoste eller allergier

✔️ Inflammatoriske tilstande i kroppen

✔️ Stor svedtendens

✔️ Temperament eller PMS (præmenstruelt syndrom)

✔️ Cyklisk hovedpine eller. migræne e

✔️ Ømme eller hævede bryster

✔️ Kraftige eller smertefulde menstruationer 

✔️ Ødemer (væskeophobninger)

✔️ Ovariecyster, brystcyster, cyster/polypper i livmoderen

✔️ Unormale smear-tests (vævsprøve fra livmoderhalsen)

✔️ Fibromer

✔️ Endometriose

✔️ Hedeture eller øget svedproduktion om natten

✔️ Hyppig tissetrang eller besvær med at holde dig 

✔️ Hyppige blæreinfektioner

✔️ Vaginal tørhed eller irritation

✔️ Sværere ved at opnå orgasme end tidligere eller lav libido

✔️ Ekstra hårvækst (i ansigt, på bryst eller arme) eller hårtab

✔️ For kort eller for lang cyklus

✔️ PCOS (PolyCystisk Ovarie Syndrom)

✔️ Gigt eller ledsmerter

Kan du nikke genkendende til et eller flere symptomer ovenfor? 

– Så er HormonKuren skabt til dig!De færreste kvinder ved, at det faktisk alt sammen er symptomer, som der kan gøres noget ved – helt naturligt!

De symptomer du oplever, er nemlig din krops måde at fortælle dig, at der er noget i vejen. Dine hormoner er din krops biologiske korrespondance.

Er du klar til at lære, at tale KvindeKroppens sprog?


Skærmbillede 2023-07-13 kl. 16.43.36

HormonKurens 14 moduler guider dig:

Gennem 14 uger på HormonKuren får du alt dette serveret med en uge mellem hvert modul.

Alt materiale frigives uge for uge i vores lukkede online akademi.

Materialet kan downloades, men du har også evig adgang til det smukt designede online undervisningslokale, hvor du let får overblik over dit materiale:

Modul 1

HormonTesten 

På HormonKurens første modul, starter vi med at indsamle vigtig data, som din krop giver dig hver dag. Her bliver du budt velkommen og  jeg lærer dig, at bruge HormonKurens Test, din Journal, cyklustracker - og du får mulighed for at slå op i vores Hormonleksikon.

På dette modul får du altså de grundlæggende redskaber, som du skal bruge til, at blive klogere på dine hormoner og din krop . Du får handouts og tests lige til at printe ud og undervisningsvideoer, der gør udredningen af din hormonbalance legende let.

Journalen:
Den store Journal, som bruges gennem hele forløbet til at tracke og tolke din hormonbalance. Her noterer du ned, hvad der er vigtigst for netop dig at implementere fra HormonKuren: dine vigtigste urter, infusioner, kost, nutraceuticlas mm.

HormonKurens store test:
Hvilke hormoner skal du primært arbejde med på din HormonKur?

 

Modul 2

Viden om dine hormoner

Nu skal vi rigtigt dykke ned i al den viden, der findes om din cyklus og dine hormoner. På dette modul får du undervisningsvideoer og guides, der hjælper dig igennem emner som:

"Den kvindelige anatomi"  

"Din Cyklus & Dine CyklusHormoner",

"Ægløsningen - og hvordan du finder den

"Kvindens Livscyklus og menopause

"Faktorer, der påvirker dine hormoner"

"Hormonleksikon"

Udover undervisningsvideoer og handouts får du også den store MenstruationsManual –  Hvad betyder symptomerne fra din cyklus?


Modul 3

Melatonin

Søvn af god kvalitet er essentielt for hele dit hormonsystem  og for dit nervesystem. Under søvnen restituerer både dit nervesystem, hormonsystem og dit immunforsvar. Søvnen er faktisk der, hvor din krop er allermest aktiv! På dette modul luller jeg dig i søvn med guidede meditationer og min søvnguide.

Lær hvordan du kan bruge en meditationspraksis til bl.a. at blive hurtigere opmærksom på ubalancer (og derved have mulighed for at reagere på dem, inden de bliver til ubehagelige og indgribende symptomer), samt til, at mindske smerter i forbindelse med menstruation eller symptomer i forbindelse med overgangsalderen. Meditationerne kan også bruges til at balancere evt. stresssymptomer og bedre søvn og melatoninproduktionen.

På dette modul får du altså et vigtigt redskab, som du kan bruge til, at blive endnu bedre til at lytte til din krops biokemiske sprog.

Guide til bedre søvn
med brug af kost, opskrifter, nutraceuticals.

CyklusMeditation 

MenstruationsMeditation

Hormonhelende Meditation 

Indtalt og produceret af Caroline Fibæk 

Modul 4

Hormonhelende Mad

På modul 4 lærer du om de hormonhelende fødevarer, får vejledning i HormonKurens UrteGuide, og du finder kostguides med afsæt i dine test-resultaer. Her finder du skræddersyede behandlerplaner og vejledning til særlige kosttilskud, som vil hjælpe dig i hormonel balance. 

På dette modul får du altså redskaberne til, at bruge din kost og ernæring til at skabe balance i dine hormoner. Du får:

Video om hormonhelende mad - fødevarer, som kan påvirke dannelsen af forskellige hormoner.

Indkøbslister

Stort hormonhelende opskriftskompendium inddelt efter hormonelle ubalancer

HormonKurens KOSTPLANER & URTEGUIDES til dig som døjer med fx. stress, udbrændthed, lavt stofskifte, spontane aborter, infertilitet, udebleven menstruation (amenoré), pletblødning, PMS, gener efter p-pillestop, uregelmæssig menstruation, endometriose, fibromer, kraftige menstruationer, cyster, smerterfulde menstruationer, menopausegener, cyklisk migræne/hovedpine, tørre slimhinder, PCO(S), hedestigninger og overgangsaldergener.


Modul 5

Kortisol & stress

Der er næsten ikke noget, der påvirker din cyklus, ægløsning og hormoner så meget som stress gør. På dette  modul skal vi se nærmere på både for høje og for lave kortisolniveauer, det er nemlig meget normalt, at man starter med længere tids forhøjet niveauer af kortisol - senere kan kroppen ikke følge med til at producere den store efterspørgsel af kortisol, og så daler produktionen drastisk 
– vi kollapser simpelthen med stress.

Du får HormonKurens undervisningsvideo i HPATG-aksen, som forklarer, hvordan stress hormonelt påvirker både stofskifte og kønshormonproduktion.

Du lærer om fødevarer, der påvirker din stressrepons  (Og selvfølgelig lækre opskrifter, du kan bruge eller lade dig inspirere af)

Du lærer om nutraceuticals til nervesystem og stresshormoner.

Og du får HormonKurens Handout: Afslapningsresponsen, som du kan bruge til at lære, hvordan du påvirker din stressrespons med vejrtrækning

Du får også adgang til udvalgte laboratorieanalyser, som kan bestilles som tilkøb via HormonKurens laboratorium, til hjemmetest-måling af kortisol mm. med efterfølgende sparring fra vores ekspertteam. 

 

Modul 6

Oxytocin & Nydelse

 Et af de helt essentielle hormoner for nydelse og glæde er hormonet oxytocin, som man også kalder for kærlighedshormonet.

Når du nyder, producer du nemlig hormoner som effektivt afbalancerer stress.

Når vi rigtigt nyder, så afbalancerer vi nervesystemet og undgår den skadelige effekt af langtidsstress, fordi vi aktiverer en del af kroppen, som er vigtig for vores hvile og for vores restitution og som er vigtig for, at kroppen kan helbrede og genopbygge sig selv - nemlig det parasympatiske nervesystem.

Nydelse og næring er på alle planer helt essentielt for vores helbred - og hvis du ikke nyder og nærer dig selv, så kan du alligevel ikke tage dig ordentligt af andre.  Modulet indholder videoundervisning om oxytocins helbredende effekt og nydelsesfulde øvelser

Lær hvordan du bruger Hormonterapeutisk (udvortes) underlivsmassage til at løsne spændinger og sammenvoksninger, øge blodgennemstrømning til underlivet, og højne ilt- og næringstransport til ovarierne.

Modulet byder også på opskriften på en smertelindrende PMS-salve (der er rigtig lækker at bruge sammen med massagen).

På dette modul lærer du altså, hvordan du kan bruge udvortes underlivsmassage til at understøtte din hormonbalance (og din fertilitet).

MODUL 7

HormonYoga

Brug HormonYoga til at understøtte din krops hormonelle balance.  Såvel som til, at lindre smerter og skabe øget velvære under menstruationen, overgangsalder og ved stress.

Modul 7 byder på  særligt sammensatte yogaprogrammer til dine hormonelle udfordringer:

Både til de blødningsfri dage, til den "normale menstruation" og til den "kraftige/smertefulde menstruation" og til dig, som er stresset eller menopausal. Du får også hormonyoga terapi udviklet særligt til migræne og hovedpine samt lænde- og underlivssmerter og fertilitet.

HormonYoga på HormonKuren er undervist af yogalærer, ergoterapeut og komplementær hormonterapeut Monica Lindhardt.

MODUL 8

Stofskiftet

På dette modul skal vi se på stofskiftet og på, hvorfor stofskiftet er så essentielt for produktionen af både stresshormoner og kønshormoner. Det er nemlig dine stofskiftehormoner, der sørger for at dine celler overhovedet kan producere stresshormoner og kønshormoner.

Og et lavt stofskifte vil hæmme din ægløsning dermed produktionen af østrogen og progsteron. Har man af den ene eller den anden årsag lav produktion af de forskellige stofskiftehormoner, så kan man have svært ved at danne nok af de steroide hormoner (altså stresshormoner og kønshormoner).

Men som du vil lære på dette modul, så kan der være forskellige årsager til, at stofskiftet er lavt. Og behandlingen fungerer kun, hvis man adresserer den underliggende årsag.

Modulet indeholder bl.a.  undervisningsvideo og Recepten: Nutraceuticals til stofskiftet

Mulighed for, som tilkøb, at bestille laboratorieanalyser (antistoffer, TSH, Fri T4, Fri T3, TBG, Jod) i vores laboratorium, samt at mulighed for at få sparring til analyserne fra vores ekspertteam indenfor HormonKurens forløb.

Modul 9

 FINJUSTERING: Lavt Progesteron

Progesteron er et hormon, der er meget vigtigere end vi tidligere har troet. Faktisk er mangel på progesteron involveret i mange af de udfordringer, vi kvinder kender; såsom PMS, humørsvingninger, depression, dårlig søvn og smertefuld menstruation.

Men progesteron er essentielt for HELE dit helbred (og ikke kun din menstruationscyklus). Progesteron er også antiinflammatorisk, påvirker din hud, dine knogler, dit stofskifte, din hjernekemi - stort set hele din krop!

På dette modul får du HormonKurens Undervisningsvideo: Sunde follikler, sund ægløsning, sundt corpus luteum, sund lutealfase.

Du får Specialkostguiden ved lavt progesteron, samt en Recept til lavt progesteron, hvor du finder de bedste kosttilskud til at booste din ægløsning og progesteronproduktion.

Du får også Behandlingsprotokoller til fertilitetsbehandling, PMS, gentagne aborter, m.m.

Og i HormonKurens laboratorium kan der, som tilkøb, bestilles hjemmetest til måling af progesteronnievauerne med efterfølgende sparring.

OM FINJUSTERINGSMODULER:
På finjusterings-modulerne  går vi endnu mere i dybden med dine hormoner. Disse moduler er særligt til dig, som oplever større ubalancer i visse hormoner og som endnu ikke har fået nok effekt af de første, mere grundlæggende, moduler. 

Modul 10

FINJUSTERING: Højt Østrogen

Dette modul er specielt for dig, som stadig har mange symptomer på højt østrogen i HormonTesten efter midtvejsmålingerne. Her lærer du om østrogenerne, østrogenhypersensitivitet, østrogenmetabolismen, østrogen og tarmsystemet. Du bliver klogere på, hvordan østrogen nedbrydes, og lærer om skadelige vs uskadelige østrogenmetabolitter.

På finjusterings-modulerne  går vi endnu mere i dybden med dine hormoner. Disse moduler er særligt til dig, som oplever større ubalancer i visse hormoner og som endnu ikke har fået nok effekt af de første, mere grundlæggende, moduler. 

 

Modul 11

FINJUSTERING: Lavt Østrogen

Dette modul er særligt for dig med mange tegn på lavt østrogen, selvom du er i den fertile alder og for dig som er menopausal. Østrogen er ansvarlig for første del i din menstruationscyklus, hvor livmoderslimhinden opbygges. Hvis undfangelse ikke finder sted, frigives noget af denne slimhinde ca. hver 28. dag som menstruation. Lave niveauer af østrogen og progesteron viser sig typisk som amenoré (udebleven menstruation) eller sparsom menstruation. På dette modul finder vi årsagen til den hæmmede østrogenproduktion - og behandler den.

Østrogen sørger for, at der er nok serotonin tilgængelig i din hjerne, hvilket giver dig følelsen af, at være glad og tilfreds. Serotonin regulerer både dit humør, din søvnrytme og appetit. 

På modulet lærer du om menopause, overgangsalder og hvordan du forebygger og behandler gener som hedestigninger, svage slimhinder mm.

Modulet indeholder også HormonKurens Recept til lavt østrogen inkl. Behandlingsprotokoller til hedestigninger, sarte slimhinder, hypothalamisk amenoré m.m.

Du får også mulighed for at tilkøbe laboratorieanalyser i HormonKuren laboratorium, til hjemmetest af østradiol, østriol, østron, FSH, LH, med efterfølgende mulighed for at tilkøbe sparring af testresultaterne. 

OM FINKUSTERINGSMODULER:
På finjusterings-modulerne  går vi endnu mere i dybden med dine cyklushormoner. Disse moduler er særligt til dig, som oplever større ubalancer i visse hormoner og som endnu ikke har fået nok effekt af de første, mere grundlæggende, moduler. 

MODUL 12

FINJUSTERING: Højt insulin

Dette modul er særligt for dig med symptomer på højt insulin, insulinreistens og metabolisk syndrom.

Når insulinreceptoren bliver resistent overfor insulin, så vil bugspytkirtlen producere mere og mere insulin i et forsøg på at få cellerne til at lukke sukker ind i cellerne, hvor der skal omdannes til energi. Blodsukkeret stiger, insulinproduktionen stiger og med insulinresistens følger en række sygdomme: PCOS, hirsuitisme, hårtab, akne, nonalkoholisk fedtleversygdom, Type 2 diabetes.

360.000 danskere skønnes at have forstadie til type 2-diabetes eller prædiabetes. 76.000 danskere ved endnu ikke, at de har type 2-diabetes 

Modulet indeholder også HormonKurens Recept til højt insulin, inkl. Behandlingsprotokoller m.m.


OM FINKUSTERINGSMODULER:
På finjusterings-modulerne  går vi endnu mere i dybden med dine cyklushormoner. Disse moduler er særligt til dig, som oplever større ubalancer i visse hormoner og som endnu ikke har fået nok effekt af de første, mere grundlæggende, moduler. 

Modul 13

FINJUSTERING: Højt Androgen

Androgenerne er en gruppe af kønshormoner, som kraftigt påvirker din vitalitet, libido, dit humør og din selvtillid. Androgernerne styrer de mandlige kønskarakteristika, men androgerne er også vigtige for kvinden. Mænd producerer bare 10-40 gange så meget testosteron som kvinder.

Androgernerne er fyldt med power, potens og drive.

Forhøjede androgenniveauer hos kvinder viser sig typisk som PCO - polycystisk ovariesyndrom. På dette modul lærer du om forskellen på PCO og PCOS, du lærer om de 4 typer PCO(S) og deres underliggende rodårsager (Insulinresistent PCO, Inflammatorisk PCO, Post-pille PCO, Adrenal PCO) 

Du får også HormonKurens test: Hvilken type PCO har du? 

Og modulet indeholder HormonKurens Recept til højt androgen inkl. Behandlingsprotokoller til de 4 typer PCO(S)

Du får også mulighed for at tilkøbe laboratorieanalyser i HormonKuren laboratorium, til hjemmetest af androgenniveau (insulinresistens, testosteron, dihydrotestosteron, DHEA-s), med efterfølgende mulighed for at tilkøbe sparring af testresultaterne. 

OM FINKUSTERINGSMODULER:
På finjusterings-modulerne  går vi endnu mere i dybden med dine cyklushormoner. Disse moduler er særligt til dig, som oplever større ubalancer i visse hormoner og som endnu ikke har fået nok effekt af de første, mere grundlæggende, moduler. 

Modul 14

Hormonel Harmoni & Afslutning

Rejsen er selvfølgeligt ikke slut, bare fordi denne kur er ved at nå til vejs ende.

Din rejse fortsætter lige så længe du lever.

Der er altid mere, at lære om os selv og flere måder, at få det endnu bedre på. 

Som afslutning på HormonKuren  laver vi HormonTesten igen, opdaterer din Journal mm., og du får redskaber til, hvordan du kan fortsætte ned hormonel harmoni fremover. . 

Bonus:
PræventionsGuiden: 
Stor guide om alle typer prævention, fordele og ulemper.

Bonus:
Fertilitetsguiden til mænd.

Særligt til dig, som gerne vil være gravid, har vi lavet en guide, med de bedste fertilitetfremmende råd, nutraceuticlas og kost til din mand. Her er både en generelt fertilitesfremmende plan, men også rådgivning ved lav sædkvalitet (motilitet, morfologi, volumen, oxidativt stress, agglutination mm)

TIDLIGERE DELTAGER? Få kæmpe rabat!

Obs: HormonKuren er udsolgt

Hvis du tidligere har deltaget på HormonKuren hold 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Hormonkuren - CyklusEdition eller selvstudiet, så giver vi dig som "genganger" en kæmpe rabat.

Du skal blot sende en mail til hej@carolinefibaek.dk så tjekker vi dig i systemet og sender dig et særligt betalingslink til din "genganger-rabat".

CASE: Caroline slap af med migræne, menstruationssmerter, PMS og stress på HormonKuren

Caroline deltog på HormonKuren fordi hun oplevede voldsomme smerter i forbindelse med menstruation. Hun kom heller ikke igennem en menstruation uden migræneanfald. Hun var stresset og havde i mange år lidt af føljerne fra en slem madforgiftning.

Da Caroline startede på HormonKuren havde hun allerede prøvet rigtig mange ting, for at komme i balance. Uden held - og det havde kostet hende en formue.

Hør hende her fortælle om HormonKurens forløb, hendes vilde resultater, og hvad det har betydet for hende at blive smertefri - på en nem og overskuelig måde.Mød HormonKurens EkspertTeam:

Undervejs på modulerne har du mulighed for at skrive i til tilknyttede forum med spørgsmål mm. Her sidder HormonKurens EkspertTeam klar til at hjælpe dig.

Jeg har samlet et team af fantastisk dygtige kvinder, som (sammen med mig), vil være din støtte hele vejen igennem de 14 moduler. 

Caroline Fibæk

Naturopath i biologisk medicin
Uddannet ved The Institute for Functional Medicine
Stifter og Leder af HormonTerapeut Uddannelsen ved Institut for Komplementær Hormonterapi
Forfatter, Podcaster og Blogger 
Stifter af HormonKuren og efterfølgende Editions

Specialer: Kvinders hormonsystem og  funktionelle fertilitetsbehandling. Infertilitet og kvindesygdomme, som PMS og klimakterierelaterede symptomer.

Stine Fürst

Stine er læge fra Københavns Universitet i 1998. Hun er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik - med særlig interesse for kvinders hormonsystem. Stine har sammen med Caroline udgivet udgivet bøgerne: "Hormonel Harmoni" og "Cyklus - guide til kvindekroppens sprog" Derudover har hun haft egen praksis siden 2010

Stine holder live online oplæg for hormonkursisterne om hormontilskud overgangsalderen

Monique Nielsen

Sygeplejeske,
Komplementær Hormonterapeut™️ 

Specialer: Hudlidelser, PCO/PCOS, Østrogendominans, Stofskiftelidelser, Stress og Udbrændthed.

Lise Bøgsted

Komplementær Hormonterapeut™️
& Civilingeniør i kemi, Diplom i ernæring og sundhed, og Certificeret kostvejleder & coach

Lise holder live Q&A om stofskiftet 

Specialer: Stress, Stofskifte, Laboratorieanalyser, Binyretræthed, Energiforladthed, Søvnproblemer Fordøjelsesproblemer, irritabel tarm, Autoimmun sygdom, Allergier og fødevare intolerance, PMS, PCO(S), infertilitet og endometriose

Marlene Dencker

Komplementær Hormonterapeut™️
RAB-godkendt Zoneterapeut
Sygeplejeske

Specialer:

DUTCH test, afførringsprøver, DNA test,metabolomix, stofskifte tests, PCOS, PMS, Cyklusforstyrrelser, Fertilitet, Aborter, stress og kosttilskud

Tanja Bengaard

Komplementær Hormonterapeut™️
& Bioanalytiker.

Specialer: Stress, udbrændthed, manglende energi, følelsesmæssig stress, PCOS - alle 4 typer, endometriose, søvn

Pia Maria Manou

Komplementær Hormonterapeut™️, Jordemoder, psykoterapeut, MenopauseMentor med speciale i overgangsalder 

PiaMaria holder live Q&A om overgangsalderen og psyken

Specialer: Overgangsalderen er mit særlige speciale og jeg har de holistiske briller på fordi jeg arbejder med både det fysiske, psykologiske og spirituelle plan for at skabe langtidsholdbar (hormonel) balance. 


Betina Nygaard Bæk

Komplementær Hormonterapeut™️, sundhedsrådgiver, yogainstruktør, DUTCH™ og DNALife® certificeret behandler, stud. ernæringsterapeut & efteruddannet i Functional Medicine.

Specialer: Fordøjelsesproblemer, fødevareintolerancer, gluten- og mælkefri kost, hudsygdomme, dyslipidæmi, insulinresistens, stofskiftesygdomme, autoimmune sygdomme, biotransformation, østrogenmetabolisme, overgangsalder stress.

Helle Bjerre

Komplementær Hormonterapeut™️
Executive rådgiver og coach
Bestået: Introduction to Functional Medicine på IFM, "The Science of well-being" v. Yale University, og DNA-testing v. Nordic VMS

Specialer: Før-overgangsalder-gener, PMS, Østrogendominans, Fordøjelse, Mave/tarmproblematikker, Stress og udbrændthed

Maria Fahlén

Komplementær hormonterapeut

Specialer: menopause, PMS, perimenopause, østrogendominans, fordøjelsesproblemer/IBS, stress, træthed, tristhed, manglende energi og udbrændthed

 

Marie Jalkanen

Komplementær hormonterapeut, Fysioterapeut, Biohacker 

Specialer: Stress, magbesvær (leaky gut, dysbios, candida, SIBO), premenopaus, menopaus, matintolerance, optimering av hälsan genom DNA analys.

Dorthe Knudsen

Teamadministrator & Praksis-specialist
Kostvejleder
Inspirationskilde og motivator

Dorthe koordinerer alle spørgsmål fra forum i teamet, og har mange års erfaring i, at få principperne fra forløbets modul 3 om mad, til at fungere hjemme i deltagernes køkken.

På HormonKuren får du:

 • HormonKurens TEST til at vurdere, hvilke hormoner du skal arbejde med på forløbet.  

 • Adgang til din online platform for HormonKuren 
  Platformen åbner d. 24 august
  , hvor modul 1 frigives. Herefter frigives et modul om ugen, indtil alle 14 moduler er frigivet.

 • Undervisningsmoduler: Bliv ekspert i din egen cyklus og dine cyklushormoner.  Inkl. viden til at forstå de 4 faser i din cyklus. Få grundlæggende viden om hormonernes harmoni, så du lærer, hvad rodårsagen til dine symptomer er. 

 • SundhedsJournalen - som følger dig gennem hele forløbet.
   
 • CyklusTrackeren - track din cyklus gennem hele forløbet, og find sammenhænge, du ikke før har opdaget.  & SundhedsJournalen - som følger dig gennem hele forløbet. 

 • Meditation - guidede meditationer til din cyklus, som øger dit velvære i alle faserne.

 • Cyklus- og HormonYoga - specialdesignet til brug i alle kvindecyklussens forskellige faser.

 •  Mulighed for at tilkøbe laboratorieanalyser og sparring med Caroline Fibæk og teamet. 
  • Mulighed for tilkøb af laboratorieanalyser og fortolkninger deraf.
   Særlige KOSTPLANER & URTEGUIDES til dig som døjer med fx. spontane aborter, hedestigninger, stress, udbrændthed, insulinresistens, lavt stofskifte, højt stofskifte, infertilitet, udebleven menstruation (amenoré), pletblødning, PMS, gener efter p-pillestop, uregelmæssig menstruation, endometriose, fibromer, kraftige menstruationer, cyster, smerterfulde menstruationer, menopausegener, cyklisk migræne/hovedpine, tørre slimhinder, PCO(S).

 • 100+ velsmagende opskrifter, sammensat ikke kun for god smag - men også for at tage højde for makro- og mikronæringsstofbehov, som kroppen har ved forskellige hormonelle ubalancer. (Der er plads til både chokolade og kartofler - og hele familien kan spise med) 

 • Midtvejsmåling, med brug af HormonTesten og SundhedsJournalen. Giver dig indblik i, hvordan din krop responderer på HormonKuren og dit arbejde med din hormonelle balance.

 • HormonKurens vidunderlige guide til (udvortes) underlivsmassage, der mindsker smerter i underlivet, øger ilt- og næringstransport til ovarierne og mindsker inflammation. (Massagen er fertilitetsboostende). 

 • FertilitetsKuren: En specialguide til dig, som forsøger at blive gravid. Fyldt med konkrete anvisninger til både dig og din mand. 

 • Afslutning med gentagelse af HormonKurens test, måling af udvikling og opdatering af SunhedsJournal mm. 

Alle hormoner i din krop påvirker hinanden på kryds og tværs

Kortisol påvirker f.eks. hurtigt både dine progesteronniveauer og insulinniveauer. Insulin påvirker igen mængden af testosteron. Og på den måde kunne jeg blive ved.

Alt i alt er det hele ét stort puslespil med mange brikker, der skal sættes korrekt sammen.

Et hormonelt puslespil, jeg elsker at hjælpe med at lægge!

.

På HormonKuren går vi altså i dybden med din unikke hormonbalance

Du får masser af hormonregulerende (og vanvittigt lækre) opskrifter, veludviklede tests, kompendier, undervisningsmoduler, state-of-the-art afstresningsteknikker, unikke træningsprogrammer, naturmedicinske remedier og meget mere.

 

HormonKuren har gennem de sidste mange år hjulpet over  9.000 kvinder med at blive gravide, slippe af med migræne, søvnproblemer, stress, udbrændthed, hedestigninger, PMS, uregelmæssig menstruation, kraftige blødninger, uregelmæssig cyklus, lavt stofskifte og meget mere. 

Hør dem selv fortælle meget mere om HormonKuren her:

Mød tidligere deltagere

Skærmbillede 2023-07-05 kl. 23.26.16