Bøger - Caroline FibækCaroline Fibæk

bøger_underheader

Hormonel Harmoni

hormonel harmoni

Af Caroline Fibæk og Stine Fürst

I Hormonel HARMONI hjælper Caroline Fibæk og Stine Fürst dig til at få dine hormoner under kontrol og viser dig vejen til en hverdag med mere energi og overskud. Du skal forstå dine hormoner, for når dine hormonniveauer er i harmoni – og hverken for høje eller for lave – så har du det fantastisk!

At være udmattet er en følelse, mange kvinder kender til. Når du mangler energi, kan det både mærkes og ses på din krop. I årevis kan man gå rundt med stress, humørsvingninger, menstruationssmerter, hedeture, fertilitets og vægtproblemer.

Årsagen kan være, at du simpelthen har kaos i hormonerne. Men det er ikke noget, du bare skal finde dig i, du har nemlig mere magt over dine hormoner, end du måske går og tror.

Hormonel HARMONI er en let introduktion til hormonernes verden, der indeholder ”hormontests”, som hjælper dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger. Hormonel harmoni guider dig til hormonel balance og giver dig opskrifter på lækker, sund og hormonvenlig mad.

“Hormonel Harmoni af Caroline Fibæk og Stine Fürst er en fremragende bog, der formår at præsentere kompliceret viden på en pædagogisk og inspirerende måde. Bogen kan fungere som en grundig introduktion eller et godt supplement om de kvindelige hormoners betydning for kvinders velbefindende og fertilitet. Hormonel Harmoni er relevant for alle kvinder, der ønsker at blive klogere på sig selv eller fagprofessionelle med interesse indenfor feltet”. – Kathrine Birch Petersen, Overlæge, PhD.

hormonel harmoni

 

  N’ice Cream

n'ice cream bog

Vil du lære at lave super sunde is fri for mælk, sukker og gluten? Så er N’ice Cream bogen noget for dig.

Skrevet af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun.

 

KØB N’ICE CREAM BOGEN HER.

42°raw

42°RawRå, plantebaserede ingredienser, som er både mælke- og glutenfri. Det er den bæredygtige filosofi bag raw foods enkle og udsøgte køkken. 

I 42°Raw får du masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider og lækre desserter, og hver enkelt servering er farverig, sprød, indbydende, smagfuld og pakket med næring.

Kast dig over mandelmælk, grønne smoothies, juicer, chiagrød, farvefyldte salater, wraps, dressinger, pasta, kraftfulde urter, spiselige blomster og udsøgte desserter.

Med 42°Raw lever du bæredygtigt og i overensstemmelse med din krops behov. 

42°Raw er lækker og ufanatisk raw food, og mange af retterne egner sig fortrinligt som tilbehør og kulinarisk inspiration til en smuk og grøn tallerken i hverdagen

Knapkob

Alt for mange er afhængige af slik, snacks og søde sager. Det er blevet til dårlige vaner, som er nærmest umulige at komme af med.

I denne bog har Caroline Fibæk samlet over 60 af sine bedste opskrifter på sunde snacks og desserter, som kan inspirere dig, næste gang trangen til chokolade, slik, vingummi og andre søde sager kommer over dig.

Her får du gode råd til at kvitte trøstespisningen og de dårlige og usunde vaner en gang for alle. Du får indsigt i, hvad billigt slik og syntetisk ikke-mad egentlig består af, og hvad det gør ved din krop. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du bekæmper trangen til de søde sager, og til hvordan du nemt og overskueligt kan udskifte de usunde, søde og fede sager med sunde, lækre og ikke mindst nærende alternativer.

Lad sundhed, balance og lykke være din nye afhængighed – for man kan virkelig blive afhængig af at have det godt!


KnapkobI min bog Raw Cake får du 50 opskrifter på skønne, søde og sunde kager

Velkommen til det søde liv!

Tænk hvis du kunne spise søde sager uden at skulle tælle kalorier – og helt uden at få dårlig samvittighed.
Rå kager er helt skyldfri – og ikke nok med det – du tilfører faktisk kroppen næring, vitaminer og energi.
Raw food er et overflødighedshorn af sund og energigivende mad – her handler det om hvad du spiser – og ikke om hvad du undgår.

Raw food er teorien om at for at få en levende krop, må man fylde den med levende mad. Velkommen til det søde liv – uden kure og med masser af selvforkælelse.
Mine desserter beviser at du ikke behøver ofre hverken smag eller stil for at være sund.

RAW CAKE er fri for sukker, mælk, tilsætningsstoffer, animalsk fedt, gluten og DÅRLIG SAMVITTIGHED

 

Knapkob