Rosen-islagkage (perfekt til alle sommerfesterne)

Opskrifter til bloggen - Rosen-islagkage


En overdådig kage, som er den perfekte afslutning på enhver sommerfest.


10 - 15 personer

 Udstyr: blender, foodprocessor, springform (20-30 cm)

 

DET SKAL DU BRUGE

Kagebund

  • 15 store medjool-dadler
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 5 dl kokosmel
  • 1 dl morbær
  • 1 spsk kokosolie
  • 5 dl friske bær f.eks. jordbær, blåbær, brombær, hindbær

 

Rosencreme

  • 1 lille rødbede eller 1 spsk rødbedekrystal
  • 4 dl cashewnødder
  • 6 spsk kokosolie
  • 5 dl vand
  • 1 dl rosenvand
  • 6 spsk rå honning
  • Evt rosenblade, friske bær og spiselige blomster til pynt. 


Bund:

Kør alle ingredienserne på nær bær til dej med konsistens som en puré i en foodprocessor.

Fordel dejen i bunden af springformen. Beklæd evt. bunden af springformen med bagepapir, så kagen let kan fjernes fra formen inden servering. Læg bærrene jævnt over hele kagebunden.


Rosencreme:

Riv rødbeden (medmindre du bruger rødbedekrystaller). Blend alle ingredienserne til en lyserød creme, og hæld cremen over bærrene.

Frys kagen i minimum 4 timer, til den er helt fast. Fjern springformen og lade kagen tø lidt op inden servering.




 


HormonTest feature

HORMONELLE UDFORDRINGER?

Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?

TAG TESTEN HER >>

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!