Rosen-islagkage (perfekt til alle sommerfesterne)

En overdådig kage, som er den perfekte afslutning på enhver sommerfest.
10 - 15 personer
Udstyr: blender, foodprocessor, springform (20-30 cm)
DET SKAL DU BRUGE
Kagebund
- 15 store medjool-dadler
- 2 tsk vaniljepulver
- 5 dl kokosmel
- 1 dl morbær
- 1 spsk kokosolie
- 5 dl friske bær f.eks. jordbær, blåbær, brombær, hindbær
Rosencreme
- 1 lille rødbede eller 1 spsk rødbedekrystal
- 4 dl cashewnødder
- 6 spsk kokosolie
- 5 dl vand
- 1 dl rosenvand
- 6 spsk rå honning
- Evt rosenblade, friske bær og spiselige blomster til pynt.
Bund:
Kør alle ingredienserne på nær bær til dej med konsistens som en puré i en foodprocessor.
Fordel dejen i bunden af springformen. Beklæd evt. bunden af springformen med bagepapir, så kagen let kan fjernes fra formen inden servering. Læg bærrene jævnt over hele kagebunden.
Rosencreme:
Riv rødbeden (medmindre du bruger rødbedekrystaller). Blend alle ingredienserne til en lyserød creme, og hæld cremen over bærrene.
Frys kagen i minimum 4 timer, til den er helt fast. Fjern springformen og lade kagen tø lidt op inden servering.
HORMONELLE UDFORDRINGER?
Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?
Kategorier
- Opskrifter (34)
- Cyklus (17)
- DHEA (2)
- Fertilitet og infertilitet (5)
- Hormonel Harmoni (11)
- Hormonel Hud (1)
- HormonKuren (27)
- Immunforsvar (3)
- Insulin (2)
- Klientberetninger - Cases (1)
- Komplementær Hormonterapi (9)
- Kortisol (6)
- Menopause (3)
- Migræne (2)
- PMS (3)
- Progesteron (3)
- Prævention (2)
- Stofskifte (3)
- Stress (7)
- Testosteron (1)
- Østrogen (4)
- Nydelse (1)
- Phytonæringstoffer (3)
- Urtelatter (1)
- PCO (2)
- Endometriose (1)
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller opret dig som bruger for at skrive en kommentar