Kakao Mylkshake

Festlig kakao”mælk” med uden mælkeprodukter. Men fyldt med chokolade, is og kokosflødeskum! En kakao-flødeskums milkshake
Denne mylkshake er helt perfekt til filmaften og hygge. Du kan også lave den med varm kakao på en kold efterårsaften.
UDSTYR: Blender, sugerør, iskugler
Til et stort glas:
- 1 glas mandelmælk eller soyamælk
- 3 spsk raw kakaopulver
- 2 spsk. kokospalmesukker eller yaconsirup
- 1 knsp himalayasalt
- 1 dl kokosflødeskum
- 1 spsk hakket raw chokoladebar
- isterninger
Blend mandelmælk/sojamælk, kakaopulver, kokospalmesukker/yaconsirup og himalayasalt til kakaomælk.
Tip: tilsæt 1 tsk kollagenpulver, så bliver kakaoen ekstra cremet.
Fyld masser af isterninger i et stort glas.
Hæld kakaomælken over.
Top af med en portion kokosflødeskum og drys med hakket raw chokolade.
Opskriften er modereret fra min og Carolina Cia's bog "N'ice Cream - Super Super Is"
HORMONELLE UDFORDRINGER?
Har du symptomer, som kan indikere en eller flere hormonelle ubalancer?
Kategorier
- Opskrifter (30)
- Cyklus (14)
- DHEA (2)
- Fertilitet og infertilitet (4)
- Hormonel Harmoni (10)
- HormonKuren (25)
- Immunforsvar (3)
- Insulin (2)
- Komplementær Hormonterapi (7)
- Kortisol (6)
- Menopause (3)
- Migræne (2)
- PMS (3)
- Progesteron (3)
- Prævention (2)
- Stofskifte (3)
- Stress (6)
- Testosteron (1)
- Østrogen (3)
- Nydelse (1)
- Phytonæringstoffer (3)
- Urtelatter (1)
- PCO (2)
- Endometriose (1)
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller opret dig som bruger for at skrive en kommentar