Kakao Mylkshake

Skærmbillede 2021-08-16 kl. 13.18.38

Festlig kakao”mælk” med uden mælkeprodukter. Men fyldt med chokolade, is og kokosflødeskum! En kakao-flødeskums milkshake

Denne mylkshake er helt perfekt til filmaften og hygge. Du kan også lave den med varm kakao på en kold efterårsaften.

UDSTYR: Blender, sugerør, iskugler

 

Til et stort glas:

  • 1 glas mandelmælk eller soyamælk
  • 3 spsk raw kakaopulver
  • 2 spsk. kokospalmesukker eller yaconsirup
  • 1 knsp himalayasalt
  • 1 dl kokosflødeskum 
  • 1 spsk hakket raw chokoladebar
  • isterninger

 

Blend mandelmælk/sojamælk, kakaopulver, kokospalmesukker/yaconsirup og himalayasalt til kakaomælk.

Tip: tilsæt 1 tsk kollagenpulver, så bliver kakaoen ekstra cremet.

Fyld masser af isterninger i et stort glas.

Hæld kakaomælken over.

Top af med en portion kokosflødeskum og drys med hakket raw chokolade.

 

Opskriften er modereret fra min og Carolina Cia's bog "N'ice Cream - Super Super Is"

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!