Hip hurra det min fødselsdag! Det skal fejres og derfor får du her mine bedste fødselsdags-opskrifter, lige her 🎉🎂

føds

Hip hurra det min fødselsdag! Det skal fejres og derfor får du her mine bedste fødselsdags-opskrifter, fyldt med nydelse og næring. Her får du et lille sneakpeak, men for at få fat i hele herligheden, skal du skrive dig op på listen til mit nyhedsbrev - du kan skrive dig op her 👉jeg vil være med!

Vi starter med... 🥁🥁🥁min chokolademoussekage!

Screenshot 2021-12-06 at 21.14.20

En rig, tung og intens smag af chokolade i bunden toppet af med en let og liflig chokolademousse - det er en ægte chokoladeentusiasts drømmekage! Denne kage er uden korn og sødet med kokossukker, som påvirker blodsukkeret mindre end almindeligt sukker. Og så er den lavet på sweet potato i stedet for mel! Men bare rolig - den smager stadig syndigt. Brug 5 springforme på ca. 13-15 cm i diameter eller brug et bagesæt fra f.eks. Wilton. Har du ikke bageforme, kan du lave en stor kagebund og toppe den af med kagecremen istedet.

Her får du opskriften:

Lad mig sende dig e-bogen med alle opskrifterne! Skriv dig op til nyhedsbrevet her ---> Det vil jeg!

Og som en lille teaser... Så tjek lige hvad der er af godter i e-bogen. Men, jeg advarer. Det er svært uimodståeligt 😱😍🍰


PINKIE - HINDBÆR BROWNIE

PANDEKAGE LAG-PÅ-LAG KAGE

BEAUTY BROWNIE

BLÅBÆRDRØM

BERRY BLAST LAGKAGE

CITRON MOUSSE CAKE

CHOKOLADE CUP CAKES MED JORDBÆR FROSTING

CHOKOLADE MOUSSE KAGE

God fornøjelse! Jeg håber du vil dele dine kreationer med mig, når du laver kagerne her. Del endelig på Facebook og Instagram og tag mig, så jeg kan dele dine kage-kreationer.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!