Blomkålsnuggets

Jeg lavede blandt andet de her blomkålsnuggets som tilbehør til aftensmaden i dag.

Og tænk, jeg skrev endda opskriften ned. Så her er den - prøv den lige.

Det er eddermame en nem måde at få mere kål i hele familien.

Blomkålsnuggets

  • 1 blomkålshoved
  • 2 dl kikærtemel
  • 2 æg
  • 1 dl manchego 
  • 4 spsk gærflager
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk røget paprika
  • salt

Blend alle ingredienserne - undtagen blomkålen -  til manchegoen er helt opløst i dejen.

Del blomkålen i buketter og damp blomkålen så den er al dente. Dyp buketterne i kikærtedejen og læg buketterne på en bageplade.

Bag ved 200 grader i 10-15 min (afhængig af størrelsen på buketterne).

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!