ROSEN LIMONADE

Screenshot 2022-05-15 at 16.49.25

DET SKAL DU BRUGE  

  • en grydefuld rosenblade
  • 2 citroner - saften derfra
  • birkesød eller honning efter smag
  • isterninger ved servering

Fyld op med vand til det står op om rosenbladene.

Lad det koge op og simre i 5 minutter, eller til rosenbladene er blevet fuldstændigt bløde.

Vandet bliver nogle gange grønt, nogle gange meget bleglyserødt.

Tilsæt saften fra 2 citroner (Syren fremkalder en magisk forandring nede i gryden, hvor saften brat ændrer farve

til tindrende rosenrød, selvfølgelig afhængig af farven på de roser man bruger.)

Si rosenbladene fra.

Smag til med birkesød eller honning.

 

Lad limonaden køle ned og server med isterninger (gerne med en indefrosset blomst)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!