Rabarbersaft

Ingen sommer uden rabarbersaft. Denne er liflig, knap så sød og uden tilsat sukker.
DET SKAL DU BRUGE
- 1/2 liter vand
- 1/2 liter ufiltreret æblemost
- 500 g rabarber
- 1 vaniljestang og kornene heraf
- 3 cm skræl fra en citron
- Evt. honning til at søde ekstra med
Rens rabarberstænglerne og skær dem tern. Kom rabarber, vand, æblemost, citronskræl, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde. Kog op og lad det simre i ca. 10 minutter.
Tag gryden af varmen og lad saften køle af. Sigt saften gennem en sigte og hæld den direkte på flaske.
Rabarbersaften kan opbevares i et par uger på køl.
I min Online KvindeCirkel får medlemmerne (blandt utroligt meget andet lækkert) min 111 s store e-bog SOMMERMAD:
Kategorier
- Opskrifter (52)
- Fertilitet og infertilitet (10)
- Prævention (3)
- Cyklus (32)
- DHEA (6)
- Hormonel Harmoni (33)
- Hormonel Hud (1)
- HormonKuren (46)
- Immunforsvar (6)
- Insulin (5)
- Klientberetninger - Cases (1)
- Komplementær Hormonterapi (22)
- Kortisol (12)
- Menopause (12)
- Migræne (5)
- PMS (7)
- Progesteron (8)
- Stofskifte (7)
- Stress (14)
- Testosteron (1)
- Østrogen (12)
- Nydelse (1)
- Phytonæringstoffer (4)
- Urtelatter (1)
- PCO (2)
- Endometriose (4)
- Næringsstoffer (2)
- Insulin (2)
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller tilmeld dig som bruger for at skrive en kommentar