Rabaerber is
Lækre "fløde"is, der emmer af sommerstemning og mormormad. Bare uden tilsat sukker og mælkeprodukter.
Til ca. 10 ispinde
DET SKAL DU BRUGE
- 150 g. snittede rabarber
- 2 dl vand
- korn fra 1/2 stang vanilje
- 4 dadler - finthakket
- 3 spsk. nyslynget honning (jeg køber friskslynget blomsterhonning fra min lokale honningmand. Det er SÅ meget bedre end den gennemkogte honning, du kan købe i supermarkedet.)
- 2 dåser kokosmælk (ikke light!)
- 1 pasteuriseret æggeblomme
OVERTRÆK
- hvid chokolade
- 5 spsk. frysetørret hindbær
Hvis du ønsker at bruge en hvid chokolade uden mælk og sukker kan du finde en opskrift her: Hvid chokolade
Bring rabarber, vand, dadler og vaniljekorn i kog og lad dem simre til de er møre, men ikke kogt til mos. Det tager ca. 5-6 minutter.
Hvis rabarbergrøden bliver for brun, kan du tilsætte en spsk. rødbedejuice eller 1 tsk. rødbedekrystaller. Sæt rabarbergrøden til afkøling.
Pisk kokosmælk, honning og æggeblomme. Vend rabarbergrøden deri.
Fordel cremen i isforme, sæt en ispind ned i hver is og sæt dem i fryseren, til de er frosne.
Smelt den hvide chokolade.
Tag de helt frosne is ud af isformene og dyp isene i den smeltede hvide chokolade. Drys med det samme med frysetørrede hindbær, inden chokoladen størkner.
Sæt dem i fryseren igen indtil servering.
I min Online KvindeCirkel får medlemmerne (blandt utroligt meget andet lækkert) min 111 s store e-bog SOMMERMAD:
Kategorier
- Opskrifter (41)
- Cyklus (20)
- DHEA (3)
- Fertilitet og infertilitet (6)
- Hormonel Harmoni (18)
- Hormonel Hud (1)
- HormonKuren (36)
- Immunforsvar (4)
- Insulin (4)
- Klientberetninger - Cases (1)
- Komplementær Hormonterapi (15)
- Kortisol (8)
- Menopause (6)
- Migræne (5)
- PMS (6)
- Progesteron (5)
- Prævention (3)
- Stofskifte (6)
- Stress (9)
- Testosteron (1)
- Østrogen (6)
- Nydelse (1)
- Phytonæringstoffer (3)
- Urtelatter (1)
- PCO (2)
- Endometriose (1)
- Næringsstoffer (1)
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller opret dig som bruger for at skrive en kommentar