Varm kakao

IMG_7351

I de kolde mørke måneder er der (næsten) ikke noget mere hyggeligt end en kop lækker varm kakao – gerne efter en rask sneboldkamp. Denne her er både julet OG sund.

Til 2 personer

  • 4 dl soyamælk eller anden plantemælk
  • 3 spsk. rå kakaopulver
  • 2 - 3 spsk. kokospalmesukker eller 2 tsk honning
  • 1 lille tsk. kokosolie
  • 1 tsk kollagen
  • evt.1 tsk. kanel - for julestemning

Varm soyamælken i en gryde til den er “håndvarm” – ca. 40-42 grader. Tilsæt rå kakao, kokospalmesukker, kanel, kollagen og kokosolie og pisk alle ingredienserne grundigt sammen.

Nyd i stearinlysets skær.

TIP:

Tilsæt ingefær og chili til din kakao og den får masser af ekstra varme. Er jeg ved at blive forkølet, så laver jeg altid denne varme kakao til mig selv.


Opskriften er fra det store opskriftsarkiv i min online kvindecirkel

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!