Regnbue is

IMG_4096

En gammel klassiker i nye klæder.

Til 10 personer

DET SKAL DU BRUGE

CHOKOLADE

  • 2 dl cashewnødder
  • 2 dl vand
  • 2 spsk rå kakaopulver
  • 2 spsk solsikkelecithin
  • 1 spsk Psyllium-frøskaller
  • 3 spsk akaciehonning

Udblød cashewnødderne i vand i ½ gang.

Blend dem med vand, rå kakaopulver, solsikkelecithin, Psyllium-frøskaller og honning.

Hæld chokolade cremen i en firkantet form - f.eks. en brødform. Beklæd gerne formen med husholdningsfilm eller bagepapir.

Chokoladecremen må kun fyldes 1/3 af formen.

Stil isen i fryseren, til den er fast.

VANILJE

  • 2 dl cashewnødder
  • 2 dl vand
  • 2 spsk solsikkelecithin
  • 1 spsk Psyllium-frøskaller
  • 3 spsk akaciehonning 
  • 1 tsk vaniljepulver

Udblød cashewnødderne i vand i ½ gang.

Blend dem med vand, solsikkelecithin, Psyllium-frøskaller og honning.

Rør vaniljepulveret i til sidst.

Hæld vaniljecremen over chokoladeisen og stil isen i fryseren.

JORDBÆR

  • 2 dl cashewnødder
  • 2 dl jordbær
  • 2 dl vand
  • 2 spsk solsikkelecithin
  • 1 spsk Psyllium-frøskaller
  • 3 spsk akaciehonning
  • 1 tsk rødbedekrystaller (til ekstra pink farve)

Udblød cashewnødderne i vand i ½ gang.

Blend dem med jordbær, vand, solsikkelecithin, Psyllium-frøskaller, honning og rødbedekrystaller.

Hæld jordbærcremen over isen.

Frys er i ca. 4 timer.

Foto Tue Andersen.

Opskriften er fra det store opskriftsarkiv imin online kvindecirkel

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!