Strawberry Cheesecake Pops

IMG_5192

Denne lækre opskrift er en perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for hvad du har mest lyst til. Opskriften er fra Carolina Cias og min bog NICECREAM – super sunde is

DET SKAL DU BRUGE

Jordbærcreme

  • 5 dl jordbær (frosne eller friske)
  • 2 bananer
  • evt. 2 tsk rødbedepulver
  • Evt. 1 spsk birkesød, honning eller kokossukker

Blend jordbær, bananer, rødbedekrystaller og evt. honning eller lignende. Eller mos dem godt sammen med en gaffel.

Fordel jordbærmassen i isformene.

Cheesecake - lage

  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk honning
  • vaniljekorn fra en halv stang vanilje
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 knsp god salt

Rør kokosmælk, vanilje, citronsaft og salt godt sammen. Fordel ’cheese-cremen’ i isformene ovenpå laget af jordbær.

Kiksebund

  • 5 valgfrie kiks
  • 1 spsk smør eller kokosolie

Knus kiksene og smelt smørret (eller kokosolien). Fordel ’crumble-bunden’ øverst i isformene og stik ispindene i.

1 god isform

Frys i minimum 5 timer.



0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!